Gedafix Oy

Click here to edit subtitle

Maalipinnan hoitaminen on yhtä tärkeää, kuin ajoneuvon muukin huolto. Arvon säilyvyyden kannalta se on jopa tärkeämpää, sillä maalipinnan kunto on ensimmäinen huomion kiinnittävä asia ajoneuvossa. 

Jos tuntuu, että maalipinnan hoito meinaa unohtua ja jäädä liian vähälle huomiolle on loistava vaihtoehto Lacroe 3 vuoden takuu pinnoite. 

Lacroen pinnoite tehdään kertakäsittelynä ja pinnoitteelle annetaan 3 vuoden kirjallinen takuutodistus. Maalipinta ei tuona  aikana vaadi muuta hoitoa ja ajoneuvosi pinta on varmasti suojattuna ympäristön rasituksilta.   

                                           

                                                                                 Lacroe esite,  Lacroe esite 2.                                               

Teemme maalipintojen huoltoa  hyvin monipuolisesti aina pesuista laajamittaisiin kiilloitus ja pinnoitustöihin.

Kiillotustöissä käytämme Virtuksen hologrammivapaata kiillotusjärjestelmää, jolla saadaan maalipinnalle viimeistelty ja lasimainen kiilto. Huolellinen kiillotus jaa laadukas pinnoite antaa jopa lähes vastamaalatun vaikuelman ajoneuvolle.


Maalipinnan suojaukseen on myös usampia vaihtoehtoja, joista suosituimpana on kovavahaus.

Kovavahalla maalipintaan saadaan vuoden kestoine suoja, jonka ansiosta myös ajoneuvon puhtaanapito helpottuu huomattavasti.  

Vahojen lisäksi vaihtoehtona on myös 3 vuoden, sekä 6 vuoden kestopinnoitteet. Pinnoitteiden takuuvaatimuksena käytetyssä ajoneuvossa on AINA kiilloitus eli myllytys.  Ainoastaan tehdasuudet autot tai vastamaaltut pinnat voidaan pinnoittaa ilman kiillotusta.                                           Alapuolella Esimerkkikuvia Kiillotustöistämme.